SISTEMUL AVERTIZORULUI DE INTEGRITATE (WHISTLEBLOWER SYSTEM)

Suntem un grup de companii administrate de o familie. Valori precum fiabilitatea, accesibilitatea, confidentialitatea, angajamentul si transparenta reprezinta aspiratiile noastre. Din acest motiv, am stabilit un sistem de conformitate, care pune in mod eficient accentul pe aceste principii, inca din primele etape, pentru o cooperare pe termen lung si de incredere cu toti partenerii nostri.

Un element central al acestui sistem de management al conformitatii il reprezinta sistemul de sesizare a neregulilor. Angajatii si partenerii de afaceri pot raporta in mod anonim eventualele posibile incalcari ale conformitatii.

VEKA ROMANIA SRL, ca parte integranta a Grupului Laumann, a stabilit o procedura de reclamatie adecvata pentru a permite denuntatorilor si tertilor sa raporteze incalcari ale normelor de conformitate (inclusiv in lantul de aprovizionare).

Pentru raportare sunt disponibile diverse canale de comunicare, dupa cum se arata in prezentarea generala de mai jos.

Informatiile vor fi confirmate denuntatorilor. Sunt respectate reglementarile legale si normele interne. Informatiile sunt apoi transmise catre departamentele relevante din cadrul companiei pentru tratare si clarificare. Incalcarile identificate vor fi imediat remediate.

Denuntatorii sunt asigurati de confidentialitate si, daca doresc, de anonimat. Denuntatorul nu suporta niciun cost. Este posibil sa se discute informatiile cu ombudsmanul. Ombudsmanul este independent si este obligat sa pastreze secretul.

Eficacitatea procedurii de depunere a plangerilor este revizuita cel putin o data pe an si in mod ad-hoc.

Acesand acest link veti putea interactiona cu avertizorul de integritate al Grupului Laumann din care face parte si VEKA ROMANIA SRL.

Ca alternativa va puteti deasemeni adresa Ofiterului de conformitate (Compliance Officer) din cadrul VEKA ROMANIA SRL

Sos. Bucuresti, nr.55, Ciorogarla, jud. Ilfov, 077055

Tel: 031-860.01.13

Fax: 031-860.01.20

Email: compliance@veka.ro

Ambele sisteme de avertizare pot fi folosite atat de angajatii nostrii, cat si de persoanele din exterior care vor sa ne ofere informatii legate de incalcarea regulilor – de exemplu infractiuni de coruptie, incalcarea legislatiei privind cartelurile, a prevederilor privind spalarea banilor, a dispozitiilor privind protectia datelor, protectia mediului inclusiv din cadrul lantului de aprovizionare.